Urheilubaarit – fanien ja vedonlyöjien suosikkibaarit

Urheilubaarit usein ovat kaupungin keskustojen suosituimpia baareja, sillä ne tarjoavat erinomaiset puitteet esimerkiksi paikallisten jalkapallo- tai jääkiekko-otteluiden seuraamiselle. Toki otteluita voi myös katsoa kotoa käsin, lähikaupasta ostettua olutta nauttien, mutta tällä tapaa jää kokematta se tunnelma ja hurmos, jonka samaa joukkuetta kannattavat ihmiset saavat aikaan. Vaikka urheilu ei kiinnostaisikaan, kunnostautuvat urheilubaarit usein myös olutvalikoiman saralla, tarjoten kattavan listan hanaoluita.

Parhaat urheilubaarit ovat kaukana syrjäkujien räkälöistä, laadukkaissa paikoissa tarjolla on useita screenejä ja televisioita, jotka näyttävät eri lajeja ja pelejä. Lisäksi baarit ovat urheiluteeman mukaisesti sisustettuja. Erityisesti suurten urheilutapahtumien, kuten jääkiekon MM-kisojen tai jalkapallon EM-kisojen aikana, urheilubaarit täyttyvät urheilufaneista ja tunnelma todellakin on katossa! Usein urheilubaareissa pelin näkee paremmin kuin itse areenalla, lisäksi pöydässä voi nauttia juomien lisäksi myös ruokaa. Baarit luonnollisesti ovat myös vedonlyöjien suosimia, sillä kun pelissä on rahaa liossa, sitä mieluusti seuraa baarin jakkaralta käsin.

Sports BarsParhaiden urheilubaarien työntekijät myös ymmärtävät urheilun päälle ja varmistavat, että asiakkaat saavat irti parhaan mahdollisen kokemuksen. Urheiluun keskittyvistä baareista löytää usein myös biljardipöytiä ja darts-tauluja. Suomen ulkopuolella urheilubaareissa on myös mahdollista lyödä vetoa otteluista: baarit on varustettu joko vedonlyöntiautomaateilla tai erillisillä vedonlyöntitiskeillä.

Tämä perinteinen tapa lyödä vetoa on yhä harvinaisempi internetin suuren vedonvälittäjätarjonnan takia. Vedonlyöjät varmasti muistelevat vanhoja aikoja nostalgisesti, mutta samaan aikaan kaikki vedonlyöjät nauttivat myös eduista, jotka vedonlyönnin siirtyminen internetiin on tuonut. Vedonvälittäjien suuren tarjonnan takia, markkinat ovat kääntyneet täysin pelaajan puolelle, sillä vedonvälittäjät kilpailevat epätoivoisesti asiakkaista. Tämä näkyy jatkuvasti kasvavina bonuksina ja erikoistarjouksina.

Myös erilaisten vetojen määrä on kasvanut, vaikkakin suurta osaa markkinoiden uusista vedoista ei voi suositella pelattaviksi, sillä niissä etu on liikaa vedonvälittäjän puolella. Uusista vedoista pelaajan kannalta parhaita ovat erityisesti Aasialaisen tasoituksen vedot. Aasialainen tasoitus poistaa jalkapallopeleistä tasapelin mahdollisuuden (1×2), jonka jälkeen lyöt pelkästään vetoa voittajasta (koti/vieras). Korkea vedonvälittäjien määrä mahdollistaa myös kertoimien vertailun ja tekee arvokkaiden vetojen, joissa vedonvälittäjä virhearvion takia antaa kohteelle liian suuren kertoimen, löytämisestä paljon helpompaa. Kun vedot voi lyödä netissä, voi urheilubaarissa keskittyä vain olennaiseen, eli ottelun seuraamiseen ja hyvään olueen!